Showing 1 - 18 of 18 stations

Radio KFOR broadcasts its program within the NATO peacekeeping force in Kosovo – KFOR, and is stationed in Camp Film City, Pristina.
Radio KFOR was established in 1999 by the British Forces stationed in Pristina, and since 2000, radio became the voice of all KFOR troops in Kosovo.
Since then, Radio KFOR broadcasts a 24-hours program in two languages, in Albanian and Serbian, covering all of Kosovo.

UBT Radio University for Business and Technology RADIO

UBT Radio is an Internet Radio station broadcasting from Albania, provides Business and Technology programs.

RTK - Radio Kosova is an internet and satellite radio station from Pristina, Kosova, providing News, Talk and Adult Contemporary music.

RTK - Radio Blue Sky is an internet, broadcast and satellite radio station from Pristina, Kosova, providing News, Talk and Adult Contemporary music.

Radio Vala Rinore is a broadcast radio station in Pristina, Serbia, providing Top 40 Adult Contemporary Pop and Rock music.

Radio Prishtina mëton ti frymëzojë njerëzit, jo vetëm në baza ditore, që ta shohin botën në mënyra e përmes përvojave të ndryshme, duke u ofruar

Radio Maria Kosovo is a broadcast radio station from Pristina, Kosovo providing Christian Religious music and program.

Radio KFOR broadcasts its program within the NATO peacekeeping force in Kosovo – KFOR, and is stationed in Camp Film City, Pristina.
Radio KFOR was established in 1999 by the British Forces stationed in Pristina, and since 2000, radio became the voice of all KFOR troops in Kosovo.
Since then, Radio KFOR broadcasts a 24-hours program in two languages, in Albanian and Serbian, covering all of Kosovo.

Radio Zeri i ILIRIDES is an internet radio station from Prishtina, Kosovo providing Techno and Rock music.

Ju Pershendes tonve nga Gjakova, dhe ju uroj nji dit dhe mbar, pershendetje nga Murat nga Gjermonija

Radio Fontana is a broadcast radio station in Istok, Kosovo, providing Community News, Talk and Entertainment.

Radio Dukagini 99.7 is a broadcast Radio station from Pec, Serbia, providing Pop, Rock, Hard Rock Music and News programs.

Radio 7 Kosova is an internet radio station from Albania, providing best music entertainment.

Bringing the best in music from around the globe to you. All the hits for all the musical fun related to the theme of Radio

Club Fm 101.7 eshte e stacionuar ne qytetin e Prishtines ne Kosove, dhe eshte pjese e rjetit Club FM